yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Özellikle duyarlı ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Bu sistem çoğunlukla ivedi bir durumda hızla açılabilen geri çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven ekseriya bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geri çekilebilmesini sağlamlar.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla beraberinde binanın çabucak berhavaşeşlmasına imkân teşhisr, bina emniyetliğini esenlar. Müstacel çıkış kapıları binaların konstrüksiyonsına ve vâsiliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yürütmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en elverişli fiyatlarla ehil sürdürmek yürekin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bilgi alabilirsiniz.

Güvenlik: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an vazıh olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. çoklukla metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Yangın bapsı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini Yangın kapısı istanbul getirmek için kullanılan bir kapıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı bâtıni yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında özen edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi bâtınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page